***** 000.081 *****

hebben hun zetel al gereserveerd – ook jij hebt daar recht op, dus registreer nu !

Wie zijn de initiatiefnemers van iCrowd.be ?

Al meer dan 10 jaren geleden schreef Stephan Desmit dit concept uit, toen geïnspireerd door een reeds gebrekkiger wordende politieke besluitvorming, alsook door moderne middelen om hierin weer verbetering te brengen via een nieuwe dynamiek. Aangezien geen enkel systeem sluitend of perfect is, werd het voordeel van de twijfel echter steeds overgelaten aan het klassieke politieke systeem, en werd hiervan nooit echt werk gemaakt.

Tot nu dus.

Alhoewel iCrowd.be naast alle sterke punten ook enkele tekortkomingen heeft, is het nu meer dan duidelijk dat het zeker niet slechter is dan het huidige systeem, eerder integendeel.

 

Op LinkedIn of gewoon op Google vind je meer informatie over Stephan Desmit. Tegelijk wenst Stephan te benadrukken dat iCrowd.be niet om een bepaalde persoon draait, het gaat vooral om jou en iedereen die wil meedoen.

Het is enkel omwille van reeds ontvangen feedback dat zijn naam hier vermeld wordt. Blijkbaar is het voor sommige/vele mensen belangrijk te weten wie er achter een bepaald initiatief zit, vandaar.